hello Fercom Kommunikációs Kft. - hivatalos Motorola forgalmazó
Az ön kosara üres!
hellohello hellohellohello

Tevékenységek

RÁDIUS ÜZLETÁG

Azonnali csoport kommunikáció. Egyetlen gombnyomásra ezt a szolgáltatást nyújtják a professzionális rádiókészülékek. Akár egyetlen, egy tucatnyi vagy sok száz emberrel kell kapcsolatba lépni, a rádió adó-vevõk ezt teszik lehetõvé költséges havidíjak nélkül.

hello

A széleskörű készülék- és alkalmazás választékban való eligazodást ingyenes szaktanácsadással, helyszíni tesztlehetõségekkel, személyre szabott megoldások ajánlásával segítjük a költséghatékony rádióhálózat kialakítását. Igény szerint a készülékek használatához szükséges frekvenciahasználati- és rádióengedélyek beszerzésében segítséget nyújtunk. A Valamennyi készülékünkhöz a tartozékok és kiegészítõk (antennák, akkumulátorok, töltõk, fülhallgatók, mikrofonok, hordtáskák…) széles tárháza áll rendelkezésre.

A bérleti lehetõséget elsõsorban azoknak ajánljuk, akik nem kívánnak rádiókészülék vásárlásba beruházni, de eseti feladatok ellátásához szeretnének rádiókészüléket használni. A bérlet idõtartama lehet egy nap, de igény szerint akár több hónapig is használhatóak a készülékek. Átjátszóállomásainkkal, kézi és mobil készülékeinkkel bármilyen körülmények között tudjuk biztosítani a megfelelõ kommunikáció lehetõséget.

SYSTEM ÜZLETÁG

A system üzletág a különféle rádiórendszerekkel foglalkozik. Ezen belül megtalálhatóak a hagyományos konvencionális rádiórendszerek, a rádiózás csúcsát jelentõ trönkölt rendszerek, és ezek digitális változata, a TETRA. E megoldások alkalmazása gazdaságos, hatékony frekvencia-gazdálkodást tesz lehetõvé.

hello

A rendszerek mérete, hatótávolsága tág határok között változhat, a helyi néhány csatornás kiépítettségtõl akár a teljes országos lefedettségig minden megvalósítható alkalmazkodva a felmerülõ igényekhez. A rendszerek teljes körű menedzselését vállaljuk: a tervezéstõl kezdõdõen a telepítésen, kivitelezésen, üzemeltetésen át a karbantartásig, javításig, a felhasználó személyzet oktatásáig.

Hazánkban számos általunk telepített rendszer működik az egyszerű kis felhasználói létszámot kiszolgálótól a nagy ipari felhasználású privát, ill. nyilvános felhasználású rendszerekig bezárólag, bizonyítva elõnyeiket, hatékonyságukat. Saját tulajdonú,osztott felhasználású trönkölt rádiórendszereket üzemeltetünk Budapesten és Gyõrben, melyek a város teljes területén és vonzáskörzetében biztosítanak lefedettséget azok számára, akik szeretnék kihasználni az általa biztosított elõnyöket, de nem akarnak egy költséges infrastruktúrába beruházni.

SZERVIZ

Szakszervizünkben széleskörű ismeretekkel és gyakorlattal rendelkezõ kollégák állnak az ügyfelek rendelkezésére. A garanciális javításokon felül vállaljuk bármilyen Motorola rádiókészülék és rádiórendszer teljes körű karbantartását, garancián túli javítását is eredeti Motorola alkatrészek felhasználásával.

Igény szerint mindkét fél számára elõnyös átalánydíjas karbantartási szerzõdést tudunk ajánlani, elsõsorban azoknak a cégeknek, akik nagy darabszámú készülékkel rendelkeznek.

SPECIÁLIS ALKALMAZÁSOK

A rádiórendszerek nemcsak beszédkommunikáció továbbítására alkalmasak, adatátviteli, távfelügyeleti feladatokat is elláthatnak, egyedi igényeket teljesítve. A Motorola portfóliójában a legújabb technológiákat használó eszközök mind megtalálhatóak. A teljesség igénye nélkül néhány példa:

hello

A MOSCAD telemetriai rendszereket adatgyűjtõ és vezérlõ feladatok elvégzéséhez fejlesztették ki. Nagy megbízhatósággal dolgoznak a legkülönbözõbb területeken, mint például az energia-, víz-, olaj-, nukleárisipar vagy a katasztrófavédelem. Az alkalmazási területek széles tárházából néhány példa:

  • Ívóvíz és csatorna hálózat felügyelet - Motorola Scada (MOSCAD) irányítástechnikai rendszer
  • Lakossági Tájékoztató és Riasztó Rendszer (LTRR) - Motorola Scada (MOSCAD) irányítástechnikai rendszer
  • Biztonsági kamera rendszerek - Motorola Canopy szélessávú adatátviteli rendszer
  • Internet szolgáltatás - Motorola Canopy szélessávú adatátviteli rendszer
  • Önszervező hálózatók - Motorola Wi4 MESH rendszer
hellohello hello
hello