hello Fercom Kommunikációs Kft. - hivatalos Motorola forgalmazó
Az ön kosara üres!
hellohello hellohellohello

Kommunikációban nem ismerjük a tréfát!

A globalizáció eddig soha nem tapasztalt éles versenyhelyzetet teremtett, ahol az információ értéke felbecsülhetetlen. Gyorsaság, határozottság és a megfelelő információk ismerete szükséges ahhoz, hogy sikerre vigyük terveinket, vállalkozásainkat.

A FERCOM Kommunikációs Kft. 1994-ben pontosan abból a célból alakult, hogy az információ hatékony áramlásához elengedhetetlen kommunikációt biztosíthassa.

hello

A MOTOROLA név a világon mindenhol ismert és elismert, főként a rádiókommunikáció területén a leggyorsabban fejlődő és a legmegbízhatóbb termékeket gyártó cég. A Fercom Kft., a Motorola kiemelt magyarországi képviseleteként, a vezeték nélküli távközlés területén piacvezető vállalkozássá alakult.
Ezzel egyben magas mércét is állítva elénk, melynek elkötelezettségünkkel, folyamatos tanulással és továbbképzéssel sikerül megfelelnünk.

Fő célunk, hogy egyre korszerűbb rádiórendszerek kiépítésével és egyre intelligensebb rádiókommunikációs eszközök biztosításával, sokkal hatékonyabb munkavégzést garantáljunk partnereinknek. Ezek között szerepelnek például a katonai szervek. A Magyar Honvédség pályázata alapján elnyertük a “NATO Beszállításra Alkalmas” és a “Minősített NATO Beszállításra Alkalmas” minősítéseket.

További ügyfeleink a készenléti szervek, így rendőrség, tűzoltóság, mentők, katasztrófavédelem, stb., valamint az ipar legkülönbözőbb területén dolgozók, akik igénylik a modern kommunikációs megoldásaink kényelmét. Üzleti sikereink záloga, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve, törekszünk kivívni partnereink elégedettségét. Ezért tartottuk fontosnak az ISO 9002 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer kiépítését.

hellohello hello
hello